Piharakentaminen
Tasarakennus Oy

Piharakentaminen

 

Tasarakennus Oy

Kysy lisää piharakentamisesta

piharakentaminen Turku - Tasarakennus Oy

Piharakentaminen, viherrakentaminen ja muut vihertyöt Turussa sekä lähialueilla

Tasarakennus Oy on erikoistunut maarakennustöiden lisäksi erilaisiin viherrakentamiseen Turussa ja sen lähikunnissa. Toteutamme kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti kaiken piharakentamiseen liittyen. Teemme niin laajemmat piha-alueet kuin pienemmät omakoti- ja rivitalokohteiden pihat. 

Teemme myös asfaltointityöt piha-alueella esimerkiksi autojen latauspaikkojen asennustöiden yhteydessä. Meiltä saat tarvittaessa lisäksi alue- ja vihersuunnitelmat sekä tarjoamme viherrakentamisen asiantuntijakonsultointia. Palvelemme piharakentamisen osalta taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, kuntasektoria sekä yksityisiä kuluttajia.

Kysy lisää piharakentamisesta

Leikkipaikan kunnostus ja välineiden asennus

Teemme leikkipaikkojen kunnostuksia ja leikkivälineiden asennuksia muun muassa päiväkodeille, kouluille ja taloyhtiöille. Toteutamme uudistukset aina asianmukaisesti ja huolellisesti, taaten turvallisen leikkialueen lapsille.

Monesti taloyhtiössä halutaan saneerata vanha leikkialue. Käytännössä tämä tarkoittaa leikkivälineiden ja massojen uusimista. Samassa yhteydessä voidaan tehdä valaistuksen uudelleen järjestämistä.

Erilaiset lain määrittämät määräykset ohjaavat leikkipaikan uudistamista. Vanhoja leikkialueita ei tarvitse uusia, mutta jos alueella tehdään jotain muutoksia, silloin koko leikkialue tulee saneerata nykymääräysten mukaiseksi.

piharakentaminen Turku - Tasarakennus Oy
vihertyöt - Tasarakennus Oy

Mitä laki velvoittaa?

Mikäli leikkialueella vaihdetaan esimerkiksi jokin leikkiväline, täytyy ottaa huomioon välineen turva-alustat ja -alueet. Usein tässä tulee vastaan se tosiasia, että vanha leikkialue ei täytä enää nykyisiä määräyksiä. Tämä tarkoittaa käytännössä koko leikkialueen uusimista.  

Laki määrittää turva-alustojen materiaalit turva-alueiden mukaisesti. Jokaiselle leikkivälineelle on määritetty oma turva-alue, jossa turva-alustan materiaalina pitää olla riittävän paksu kerros ja laajuus välineen putoamiskorkeuden mukaan. Yleisimpiä turva-alustamateriaaleja ovat turvahiekka (kerrospaksuus 300-400 mm) sekä erilaiset turvamatot ja -pinnoitteet.

 

Miten piharakentaminen etenee?

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, ja kerro halutusta työstä.

Tilaajalla ei tarvitse olla tarkkaa kuvaa mitä halutaan, mutta jonkinlainen idea halutusta asiasta sillä se helpottaa eri vaihtoehtojen rajaamisessa.

Yhteydenoton jälkeen tulemme kohdekäynnille, jossa käydään vanha pihapohja läpi sekä tehdään alustava suunnittelu paikan päällä. Mikäli pihasuunnitelma on jo olemassa, voidaan tarvittaessa tehdä siitä järkevöitetty versio.

Kohdekäynnin jälkeen teemme tarjouksen. Mikäli tilaaja hyväksyy tarjouksen, sovitaan työn aloittamisesta ja toteutetaan se sovitusti.

viherrakentaminen Turku - Tasarakennus Oy

Meiltä saat nämä piha- ja viherrakentamisen palvelut:

 • Pihalaatoitukset ja kiveykset
 • Tuki- ja koristemuurit
 • Upotettavat ja liimattavat reunakivet
 • Nurmikot ja muut pinnat
 • Istutukset
 • Vanhojen kohteiden saneeraukset ja laajennukset
 • Leikkialueiden kunnostukset ja leikkivälineiden asennukset
 • Asfaltointityöt
 • Alue- ja vihersuunnitelmat
 • Asiantuntijakonsultointi

Kaikki piharakentamiseen liittyvä samasta paikasta

Tarjoamme monipuolisesti maanrakennuspalveluja tukevaa piha- ja viherrakentamista, mutta teemme myös puhtaita pintatyöurakoita. Toteutamme projekteja kokonaisvaltaisesti joissa yhdistyy erilaisia asioita, useammalta eri sektorilta.

Kun piharakentaminen ja vihertyöt ovat ajankohtaisia Turussa sekä lähikuntien alueella, ota yhteyttä Tasarakennukseen ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä

piharakentaminen Turku - Tasarakennus Oy